Havenzicht

Gelegen aan de Jachthaven van Scheemda ligt Havenzicht, één van de verpleeghuizen in Scheemda. In Havenzicht ontvangt men passende ondersteuning, waarbij welzijn voorop staat. Met uitzicht op het water en een loopbrug die naar een hertenkamp leidt heeft Havenzicht een unieke ligging. Binnen Havenzicht zijn er vier afdelingen, die vanwege de ligging van de locatie zijn genoemd naar verschillende schepen: Afdeling Schoener, Afdeling Trekschuit, Afdeling Tjalk en Afdeling Sloep.

Woonvormen

  • Verpleeghuiszorg

Kamervoorzieningen

Iedere kamer is voorzien van een bed en een kast. Voor de rest kunt u uw kamer inrichten met een deel van uw eigen meubels en spulletjes waar u aan gehecht bent. Daarnaast heeft iedere kamer ook zijn eigen badkamer. Gezamenlijk met andere cliënten deelt u een ruime huiskamer. Ook is het mogelijk om uw huisdier mee te nemen naar al onze locaties. U dient wel voor uw huisdier te kunnen zorgen, dus overleg altijd.

In aanmerking komen?

Wilt u komen wonen op één van onze locaties? Klik hier voor meer informatie.

Activiteiten

Er zijn regelmatig leuke dingen te doen in en om Havenzicht met aandacht voor de wens van de cliënt. Denk bijvoorbeeld aan muziek, spelletjes en wandelen. Af en toe komen er ook dieren op bezoek en worden er verschillende beweegactiviteiten georganiseerd. Ook worden er vanuit de kerk af en toe diensten gehouden.

Een groep enthousiaste vrijwilligers helpt ons bij de activiteiten. Wil een van uw naasten ook op vrijwillige basis bijdragen aan de gezelligheid en levendigheid in en om Havenzicht? U kunt dat bespreken met de eerst verantwoordelijke verzorgende of activiteitenbegeleider.

Familie en naasten

Als u gewend bent dat uw familie, vrienden, buren en kennissen altijd gezellig op bezoek komen, dan hoeft dat niet te veranderen. Uw familie en naasten zijn van harte welkom op alle locaties van Oosterlengte. Doet de buurvrouw altijd uw haar? Of drinkt uw zoon of dochter iedere week een kopje koffie met u? Dat kan allemaal gewoon doorgaan. Er zijn geen vaste bezoektijden, dus uw bezoek is altijd welkom. Overleg als u ergens over twijfelt. Lees hier meer over familieparticipatie bij Oosterlengte.

Medezeggenschap

Cliënten, patiënten en hun naasten hebben medezeggenschap via de cliëntenraad van Havenzicht. Die behartigt de belangen van cliënten en patiënten als het gaat om de kwaliteit van de zorg en dienstverlening in Havenzicht. Lees hier meer over cliëntenraden bij Oosterlengte.


Informatie

  • Scheepsjagerstraat 7
  • 9679 ZJ Scheemda
Preview afbeelding

Een kijkje bij Havenzicht

Meer weten over Havenzicht?

Wil jij meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)597 - 47 17 00 of te mailen naar info@oosterlengte.nl.

In de buurt bij Havenzicht


Nieuws en verhalen van Oosterlengte