Wonen bij Oosterlengte

“Onze zorg, verpleging, behandeling en dagbesteding passen bij de persoonlijke omstandigheden, wensen, gewoonten, zorg en hulpvraag van de cliënt. Met andere woorden, wij bieden brede ondersteuning op maat.”

Fred van Dorp, directeur Zorg

Is zelfstandig wonen voor u niet meer mogelijk door een lichamelijke aandoening, dementie of een andere psychische aandoening? Dan bieden wij u verpleeghuiszorg in een warme en huiselijke omgeving. Wij hebben verschillende locaties, maar welke locatie het best bij u past hangt af van uw zorgbehoefte en uw woonwensen.

In Old Wolde, Akkerheem, De Wold-Rank en De Tjamme kunt u bijvoorbeeld terecht voor verpleeghuiszorg als u dagelijks behandeling en intensieve zorg nodig heeft. In alle locaties van Oosterlengte staan wonen en welbevinden voorop. De verschillende verpleeghuizen hebben elk een eigen karakter en sfeer.

Wij zoeken samen met u en uw naasten naar een locatie die bij u past. Daarbij kijken we met welke woonplaats u verbonden bent, maar ook in wat voor soort woonomgeving u zich prettig voelt.

Nieuws en verhalen van Oosterlengte

Meer dan alleen zorg

Bij Oosterlengte willen we meer dan alleen zorgen. We hebben oog voor wat jij nodig hebt.

Meer over Oosterlengte