’t Vondelhuys

’t Vondelhuys heeft zijn naam gekregen omdat het gelegen is aan de Vondellaan in Winschoten. Doordat deze locatie zich aan de rand van een park bevindt is het er heerlijk om af en toe te wandelen. Daarnaast heeft ’t Vondelhuys verschillende ‘huisgenoten’, namelijk Cosis, Lentis en het Sint Maartenhuis. In ‘t Vondelhuys ontvangt men passende ondersteuning, waarbij welzijn voorop staat. Dit gebeurt op zes verschillende afdelingen: Narcis, Viool, Krokus, Tulp, Roos en Bloemenhof.

Woonvormen

  • Aanleunwoning
  • Verpleeghuiszorg

Kamervoorzieningen

Iedere kamer is voorzien van een bed en een kast. Voor de rest kunt u uw kamer inrichten met een deel van uw eigen meubels en spulletjes waar u aan gehecht bent. Daarnaast heeft iedere kamer ook zijn eigen badkamer. Gezamenlijk met andere cliënten deelt u een ruime huiskamer. Ook is het mogelijk om uw huisdier mee te nemen naar al onze locaties. U dient wel voor uw huisdier te kunnen zorgen, dus overleg altijd.

In aanmerking komen?

Wilt u komen wonen op één van onze locaties? Klik hier voor meer informatie.

Activiteiten

Er zijn regelmatig leuke dingen te doen in en om ‘t Vondelhuys. Denk aan koken, muziek, spelletjes en wandelen.

Een groep enthousiaste vrijwilligers helpt ons bij de activiteiten. Wil een van uw naasten ook op vrijwillige basis bijdragen aan de gezelligheid en levendigheid in en om ‘t Vondelhuys? U kunt dat bespreken met de eerst verantwoordelijke verzorgende of activiteitenbegeleider.

Familie en naasten

Als u gewend bent dat uw familie, vrienden, buren en kennissen altijd gezellig op bezoek komen, dan hoeft dat niet te veranderen. Uw familie en naasten zijn van harte welkom op alle locaties van Oosterlengte. Doet de buurvrouw altijd uw haar? Of drinkt uw zoon of dochter iedere week een kopje koffie met u? Dat kan allemaal gewoon doorgaan. Er zijn geen vaste bezoektijden, dus uw bezoek is altijd welkom. Overleg als u ergens over twijfelt. Lees hier meer over familieparticipatie bij Oosterlengte.

Medezeggenschap

Cliënten, patiënten en hun naasten hebben medezeggenschap via de cliëntenraad van 't Vondelhuys. Die behartigt de belangen van cliënten en patiënten als het gaat om de kwaliteit van de zorg en dienstverlening in 't Vondelhuys. Lees hier meer over cliëntenraden bij Oosterlengte.

Aanleunwoningen

Bij ’t Vondelhuys zijn zelfstandige aanleunwoningen die worden verhuurd door MakelaarNU.

U kunt als bewoner van een aanleun- of inleunwoning (tegen betaling) gezamenlijk thee en koffie drinken en de maaltijd gebruiken in ‘t Vondelhuys. Ook bent u welkom bij de ontspanningsactiviteiten. Heeft u zorg nodig, dan kunt u die ontvangen van de wijkverpleging Oosterlengte of een andere aanbieder.

Heeft u belangstelling voor een aanleunwoning bij ’t Vondelhuys? Mail voor meer informatie naar het volgende mailadres: verhuur@makelaarnu.nl of bel 0598-724172.

Informatie

  • Vondellaan 75
  • 9673 JH Winschoten
Preview afbeelding

Een kijkje bij ’t Vondelhuys

Meer weten over 't Vondelhuys?

Wil jij meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)597 - 47 17 00 of te mailen naar info@oosterlengte.nl.

Neem contact op

In de buurt van ’t Vondelhuys


Nieuws en verhalen van Oosterlengte