Nieuw Vredenhoven

Vlakbij het centrum van Scheemda ligt Nieuw Vredenhoven, één van de verpleeghuizen van Oosterlengte. Tegenover één van de ingangen ligt een hertenkamp, waar ook geitjes rond lopen. Om de locatie heen lopen verschillende wandelpaden, waardoor Nieuw Vredenhoven een prettige ligging heeft. In Nieuw Vredenhoven ontvangt men passende ondersteuning, waarbij welzijn voorop staat.

Woonvormen

  • Aanleunwoning
  • Inleunwoningen
  • Woonservicecentrum
  • ELV

Kamervoorzieningen

Iedere kamer is voorzien van een bed en een kast. Voor de rest kunt u uw kamer inrichten met een deel van uw eigen meubels en spulletjes waar u aan gehecht bent. Daarnaast heeft iedere kamer ook zijn eigen badkamer. Gezamenlijk met andere cliënten deelt u een ruime huiskamer. Ook is het mogelijk om uw huisdier mee te nemen naar al onze locaties. U dient wel voor uw huisdier te kunnen zorgen, dus overleg altijd.

In aanmerking komen?

Wilt u komen wonen op één van onze locaties? Klik hier voor meer informatie.

Activiteiten

Er zijn regelmatig leuke dingen te doen in en om Nieuw Vredenhoven. Denk aan koken, muziek, spelletjes, en wandelen. Er worden ook activiteiten georganiseerd voor bewoners uit de omgeving en wijk.

Een groep enthousiaste vrijwilligers helpt ons bij de activiteiten. Wil een van uw naasten ook op vrijwillige basis bijdragen aan de gezelligheid en levendigheid in en om Nieuw Vredenhoven? U kunt dat bespreken met de eerst verantwoordelijke verzorgende of activiteitenbegeleider.

Familie en naasten

Als u gewend bent dat uw familie, vrienden, buren en kennissen altijd gezellig op bezoek komen, dan hoeft dat niet te veranderen. Uw familie en naasten zijn van harte welkom op alle locaties van Oosterlengte. Doet de buurvrouw altijd uw haar? Of drinkt uw zoon of dochter iedere week een kopje koffie met u? Dat kan allemaal gewoon doorgaan. Er zijn geen vaste bezoektijden, dus uw bezoek is altijd welkom. Overleg als u ergens over twijfelt. Lees hier meer over familieparticipatie bij Oosterlengte.

Medezeggenschap

Cliënten, patiënten en hun naasten hebben medezeggenschap via de cliëntenraad van Nieuw Vredenhoven. Die behartigt de belangen van cliënten en patiënten als het gaat om de kwaliteit van de zorg en dienstverlening in Nieuw Vredenhoven. Lees hier meer over cliëntenraden bij Oosterlengte.

Logeeropvang

Beschikt u over een indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz) en woont u zelfstandig? Dan kunt u bij Nieuw Vredenhoven ook terecht voor logeeropvang. U kunt dan tijdelijk bij Oosterlengte logeren ter ontlasting van de personen die u mantelzorg bieden. Dit kan aangevraagd worden via Zorgbemiddeling

Aanleunwoningen

Woonzorg Nederland verhuurt aanleun- en inleunwoningen bij Nieuw Vredenhoven. U woont er zelfstandig. U kunt (tegen betaling) deelnemen aan het gezamenlijk thee en koffie drinken en allerlei gezellige activiteiten in Nieuw Vredenhoven. Ook kunt u ervoor kiezen om samen met anderen te eten in ons restaurant. Heeft u zorg nodig, dan kunt u eventueel kiezen voor de wijkverpleging van Oosterlengte.

Informatie

  • Oude Rijksweg 82
  • 9679 AX Scheemda
Preview afbeelding

Een kijkje bij Nieuw Vredenhoven

Meer weten over Nieuw Vredenhoven?

Wil jij meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)597 - 47 17 00 of te mailen naar info@oosterlengte.nl.

Neem contact op

In de buurt bij Nieuw Vredenhoven


Nieuws en verhalen van Oosterlengte