Het Dokhuis

Het Dokhuis is een verpleeghuis midden in het centrum van Oude Pekela. In het gebouw zit op de beneden verdieping het medisch centrum en op de eerste en de tweede verdieping zit Het Dokhuis. Iedere verdieping heeft een balkon vanaf waar de cliënten en medewerkers kunnen genieten van het uitzicht. In Het Dokhuis krijgt men passende ondersteuning, waarbij welzijn voorop staat. Dit doet men vanuit twee verschillende afdelingen: de Klipper en de Bark.

Woonvormen

  • ELV
  • Verpleeghuiszorg

Kamervoorzieningen

Iedere kamer is voorzien van een bed en een kast. Voor de rest kunt u uw kamer inrichten met een deel van uw eigen meubels en spulletjes waar u aan gehecht bent. Daarnaast heeft iedere kamer ook zijn eigen badkamer. Gezamenlijk met andere cliënten deelt u een ruime huiskamer. Ook is het mogelijk om uw huisdier mee te nemen naar al onze locaties. U dient wel voor uw huisdier te kunnen zorgen, dus overleg altijd. In Het Dokhuis zijn er ook meerdere Eerstelijns Verblijf (ELV) kamers.

In aanmerking komen?

Wilt u komen wonen op één van onze locaties? Klik hier voor meer informatie.

Activiteiten

Er zijn regelmatig leuke dingen te doen in en om Het Dokhuis. Denk aan koken, muziek, spelletjes, en wandelen.

Een groep enthousiaste vrijwilligers helpt ons bij de activiteiten. Wil een van uw naasten ook op vrijwillige basis bijdragen aan de gezelligheid en levendigheid in en om Het Dokhuis? U kunt dat bespreken met de eerst verantwoordelijke verzorgende of activiteitenbegeleider.

Familie en naasten

Als u gewend bent dat uw familie, vrienden, buren en kennissen altijd gezellig op bezoek komen, dan hoeft dat niet te veranderen. Uw familie en naasten zijn van harte welkom op alle locaties van Oosterlengte. Doet de buurvrouw altijd uw haar? Of drinkt uw zoon of dochter iedere week een kopje koffie met u? Dat kan allemaal gewoon doorgaan. Er zijn geen vaste bezoektijden, dus uw bezoek is altijd welkom. Overleg als u ergens over twijfelt. Lees hier meer over familieparticipatie bij Oosterlengte.

Medezeggenschap

Cliënten, patiënten en hun naasten hebben medezeggenschap via de cliëntenraad van het Dokhuis. Die behartigt de belangen van cliënten en patiënten als het gaat om de kwaliteit van de zorg en dienstverlening in het Dokhuis. Lees hier meer over cliëntenraden bij Oosterlengte.

Informatie

  • Raadhuislaan 47
  • 9665 JA Oude Pekela
Preview afbeelding

Een kijkje bij Het Dokhuis

Meer weten over Het Dokhuis?

Wil jij meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)597 - 47 17 00 of te mailen naar info@oosterlengte.nl.

Neem contact op

In de buurt bij Het Dokhuis


Nieuws en verhalen van Oosterlengte