Emmaheerdt

Emmaheerdt is een kleinschalig verpleeghuis in het hart van Winschoten. Doordat het zo centraal ligt is het dicht bij veel verschillende winkels, wat winkelbezoek makkelijk maakt. De verschillende kamers zijn verdeeld over de eerste etage en de tweede etage, waarbij iedere etage een eigen balkon heeft. In de Emmaheerdt ontvangt men passende ondersteuning, waarbij welzijn voorop staat. Dit doet men vanuit vier afdelingen: Het Loo, Soestdijk, Noordeinde en Eikenhorst.

Woonvormen

  • Verpleeghuiszorg

Kamervoorzieningen

Iedere kamer is voorzien van een bed en een kast. Voor de rest kunt u uw kamer inrichten met een deel van uw eigen meubels en spulletjes waar u aan gehecht bent. Daarnaast heeft iedere kamer ook zijn eigen badkamer. Gezamenlijk met andere cliënten deelt u een ruime huiskamer. Ook is het mogelijk om uw huisdier mee te nemen naar al onze locaties. U dient wel voor uw huisdier te kunnen zorgen, dus overleg altijd.

In aanmerking komen?

Wilt u komen wonen op één van onze locaties? Klik hier voor meer informatie.

Activiteiten

In Emmaheerdt wordt gekeken naar uw individuele wensen. Samen met u en de medewerkers wordt er gekeken naar wat u graag wilt doen. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. Denk hierbij aan een wandeling met een woonassistent of vrijwilliger, maar ook aan een gezellige middag in de recreatiezaal. Wilt u een rondje fietsen met de duofiets of een uitstapje in de omgeving maken? Dat kan ook.

Een groep enthousiaste vrijwilligers helpt ons bij de activiteiten. Wil een van uw naasten ook op vrijwillige basis bijdragen aan de gezelligheid en levendigheid in en om Emmaheerdt? U kunt dat bespreken met de eerst verantwoordelijke verzorgende of activiteitenbegeleider.

Familie en naasten

Als u gewend bent dat uw familie, vrienden, buren en kennissen altijd gezellig op bezoek komen, dan hoeft dat niet te veranderen. Uw familie en naasten zijn van harte welkom op alle locaties van Oosterlengte. Doet de buurvrouw altijd uw haar? Of drinkt uw zoon of dochter iedere week een kopje koffie met u? Dat kan allemaal gewoon doorgaan. Er zijn geen vaste bezoektijden, dus uw bezoek is altijd welkom. Overleg als u ergens over twijfelt. Lees hier meer over familieparticipatie bij Oosterlengte.

Medezeggenschap

Cliënten, patiënten en hun naasten hebben medezeggenschap via de cliëntenraad van Emmaheerdt. Die behartigt de belangen van cliënten en patiënten als het gaat om de kwaliteit van de zorg en dienstverlening in Emmaheerdt. Lees hier meer over cliëntenraden bij Oosterlengte.


Informatie

  • Emmastraat 1
  • 9671 AP Winschoten
Preview afbeelding

Een kijkje bij Emmaheerdt

Meer weten over Emmaheerdt?

Wil jij meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)597 - 47 17 00 of te mailen naar info@oosterlengte.nl.

Neem contact op

In de buurt bij Emmaheerdt


Nieuws en verhalen van Oosterlengte