De Wold-Rank

Gelegen aan de noordkant van Winschoten bevindt zich de Wold-Rank, een verpleeghuis in de Parkwijk. Met de vele planten en vogelhuisjes om de Wold-Rank heen is er buiten altijd wel iets te doen of te zien. In de Wold-Rank ontvangt men passende zorg, waarbij welzijn voorop staat. Dit doet men vanuit vier afdelingen: Zonnebloem, Aster, Anemoon en Jasmijn. Op deze locatie is er intensieve begeleiding voor mensen met dementie.

Woonvormen

  • Verpleeghuiszorg

Kamervoorzieningen

Iedere kamer is voorzien van een bed en een kast. Voor de rest kunt u uw kamer inrichten met een deel van uw eigen meubels en spulletjes waar u aan gehecht bent. Daarnaast heeft iedere kamer ook zijn eigen badkamer. Gezamenlijk met andere cliënten deelt u een ruime huiskamer. Ook is het mogelijk om uw huisdier mee te nemen naar al onze locaties. U dient wel voor uw huisdier te kunnen zorgen, dus overleg altijd.

In aanmerking komen?

Wilt u komen wonen op één van onze locaties? Klik hier voor meer informatie.

Activiteiten

In de Wold-Rank zijn regelmatig leuke activiteiten voor cliënten. Denk aan bingo, wandelen, spelletjes en muziek.

Een groep enthousiaste vrijwilligers helpt ons bij de activiteiten. Wil een van uw naasten ook op vrijwillige basis bijdragen aan de gezelligheid en levendigheid in en om de Wold-Rank? U kunt dat bespreken met de eerst verantwoordelijke verzorgende of activiteitenbegeleider.

Familie en naasten

Als u gewend bent dat uw familie, vrienden, buren en kennissen altijd gezellig op bezoek komen, dan hoeft dat niet te veranderen. Uw familie en naasten zijn van harte welkom op alle locaties van Oosterlengte. Doet de buurvrouw altijd uw haar? Of drinkt uw zoon of dochter iedere week een kopje koffie met u? Dat kan allemaal gewoon doorgaan. Er zijn geen vaste bezoektijden, dus uw bezoek is altijd welkom. Overleg als u ergens over twijfelt. Lees hier meer over familieparticipatie bij Oosterlengte.

Medezeggenschap

Cliënten, patiënten en hun naasten hebben medezeggenschap via de cliëntenraad van de Wold-Rank. Die behartigt de belangen van cliënten en patiënten als het gaat om de kwaliteit van de zorg en dienstverlening in de Wold-Rank. Lees hier meer over cliëntenraden bij Oosterlengte.

Informatie

  • Wezellaan 241
  • 9675 LE Winschoten
Preview afbeelding

Een kijkje bij de Wold Rank

Meer weten over De Wold Rank?

Wil jij meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)597 - 47 17 00 of te mailen naar info@oosterlengte.nl.

Neem contact op

In de buurt bij De Wold Rank


Nieuws en verhalen van Oosterlengte