Clockstede

Clockstede is een verpleeghuis in Nieuwe Pekela dat in het midden van een woonwijk ligt. Met de vele grasvelden die om Clockstede heen liggen wordt het in de lente en de zomer een ware bloemenzee. Vanuit de gezellige huiskamer is het dan ook een genot om al deze vrolijke bloemen en kleuren te bewonderen. Daarnaast staan in Clockstede wonen en welzijn voorop en wordt er iedere dag voor gezorgd dat de bewoners de zorg krijgen die bij hen past.

Woonvormen

  • Verpleeghuiszorg

Kamervoorzieningen

Iedere kamer is voorzien van een bed en een kast. Voor de rest kunt u uw kamer inrichten met een deel van uw eigen meubels en spulletjes waar u aan gehecht bent. Daarnaast heeft iedere kamer ook zijn eigen badkamer. Gezamenlijk met andere cliënten deelt u een ruime huiskamer. Ook is het mogelijk om uw huisdier mee te nemen naar al onze locaties. U dient wel voor uw huisdier te kunnen zorgen, dus overleg altijd.

In aanmerking komen?

Wilt u komen wonen op één van onze locaties? Klik hier voor meer informatie.

Activiteiten

In Clockstede zijn er dagelijks leuke activiteiten om aan mee te doen. Denk hierbij aan breien, kleuren, wandelen, samen koken, etc. Daarnaast zijn er ook maandelijkse activiteiten zoals een avond 4-daagse, shantykoren en andere soorten amusement.

Een groep enthousiaste vrijwilligers helpt ons bij de activiteiten. Wil een van uw naasten ook op vrijwillige basis bijdragen aan de gezelligheid en levendigheid in en om Clockstede? U kunt dat bespreken met de eerst verantwoordelijke verzorgende of activiteitenbegeleider.

Familie en naasten

Als u gewend bent dat uw familie, vrienden, buren en kennissen altijd gezellig op bezoek komen, dan hoeft dat niet te veranderen. Uw familie en naasten zijn van harte welkom op alle locaties van Oosterlengte. Doet de buurvrouw altijd uw haar? Of drinkt uw zoon of dochter iedere week een kopje koffie met u? Dat kan allemaal gewoon doorgaan. Er zijn geen vaste bezoektijden, dus uw bezoek is altijd welkom. Overleg als u ergens over twijfelt. Lees hier meer over familieparticipatie bij Oosterlengte.

Medezeggenschap

Cliënten, patiënten en hun naasten hebben medezeggenschap via de cliëntenraad van Clockstede. Die behartigt de belangen van cliënten en patiënten als het gaat om de kwaliteit van de zorg en dienstverlening in Clockstede. Lees hier meer over cliëntenraden bij Oosterlengte.

Informatie

  • Seringenlaan 1
  • 9663 EH Nieuwe Pekela
Preview afbeelding

Een kijkje bij Clockstede

Meer weten over Clockstede?

Wil jij meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)597 - 47 17 00 of te mailen naar info@oosterlengte.nl.

Neem contact op

In de buurt bij Clockstede


Nieuws en verhalen van Oosterlengte