Tijdelijk verblijf

Oosterlengte biedt ruimte voor tijdelijk verblijf om bijvoorbeeld te herstellen na een operatie, ziekenhuisopname of een plotselinge achteruitgang van de gezondheid, waardoor thuis zelfstandig wonen tijdelijk niet mogelijk is.

Eerstelijnsverblijf (ELV)

Krijgt u plotseling te maken met een aandoening of gaat u opeens zo achteruit dat u zich thuis tijdelijk niet meer kunt redden? Dan kunt u ervoor kiezen om tijdelijk te komen wonen in een verpleeghuis van Oosterlengte. In de verpleeghuizen Het Dokhuis, Nieuw Vredenhoven en Old Wolde zijn ELV-afdelingen aanwezig.

ELV is alleen mogelijk op verwijzing van uw huisarts of ziekenhuis.

Lees hier meer over ELV

Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ)

Moet u herstellen en revalideren na een ziekenhuisopname of operatie? Dan kunt u terecht in Expertisecentrum Old Wolde. U bent er in goede handen bij onze behandelteams. De behandelaars zijn deskundig en ervaren in de behandeling en revalidatie van mensen met complexe gezondheidsproblemen.

Revalidatie zorgt ervoor dat u weer zo goed mogelijk zelfstandig leert functioneren. Wat dat precies betekent, is voor iedereen anders. Wij bekijken samen met u wat uw mogelijkheden en beperkingen zijn. In overleg stellen we vast wat het doel van de revalidatie is en welk tempo bij u past.

Wij zien revalidatie als iets dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week doorgaat. Daarmee bedoelen we dat uw dagen helemaal in het teken staan van uw revalidatie. U werkt aan uw revalidatie tijdens de behandelingen, maar ook tussendoor op de afdeling.

Lees hier meer over revalideren in Expertisecentrum Old Wolde.

Nieuws en verhalen van Oosterlengte

Meer dan alleen zorg

Bij Oosterlengte willen we meer dan alleen zorgen. We hebben oog voor wat jij nodig hebt.

Meer over Oosterlengte