Maaltijdservice

"De warme maaltijd is voor veel bewoners en cliënten een hoogtepunt van de dag. Lekker, goed en gezond eten is van groot belang voor het welzijn van mensen. Daarom bieden wij dagelijks keuze uit drie volwaardige menu's die door onze chef-kok worden samengesteld. Onze doelstelling: cliënten in onze locaties en in de regio krijgen elke dag de juiste en gezonde voeding."

Esmaralda Luth, coördinator Maaltijdservice

Maaltijdservice Oosterlengte

Direct bestellen?

Een vertrouwde naam waar het gaat om het leveren van gezond én lekker eten. De tientallen jaren ervaring staan borg voor een groot assortiment aan maaltijden. Ambachtelijk voor u gekookt met verse ingrediënten door onze professionele koks. Met gebruik van regionale producten staan er regelmatig streekgerechten op het menu, zoals bijvoorbeeld stamppot ‘dreuge’ bonen of dikke rijst met krenten en rozijnen.

We zijn trots op onze hypermoderne keuken en met ruim 25 medewerkers zorgen we met plezier voor een dagelijkse maaltijd bij u thuis. Gevarieerd, want er is keuze uit 3 menu’s per dag. U maakt het compleet met een lekker soepje en toetje als u dat wilt en geniet zo van een heerlijke maaltijd. Kwaliteit is gewaarborgd omdat in onze keukens voedselveiligheid boven alles gaat.

Ook in het geval van dieetwensen kunnen we u een passende maaltijd bezorgen. Neemt u in dat geval gerust contact met ons op, we informeren u graag over de mogelijkheden.

Voor wie?

Voor iedereen die lekker én gezond wil eten zonder zelf te koken. Al ruim 2.000 klanten gingen u voor. We verwelkomen u ook graag van harte als klant.

Waar bezorgen wij?

Ons werkgebied is Oost-Groningen. Uw woonplaats bepaalt welke dagen we bij u thuis kunnen bezorgen.

Hoe werkt het?

Voor de maaltijdservice Oosterlengte hebben we een aparte website www.maaltijdserviceoosterlengte.nl ingericht. Daar vindt u meer informatie over prijzen, menu’s en hoe u kunt bestellen.

Heeft u hulp nodig? Heeft u hulp nodig? Bel ons gerust: 0597-412613.

Nieuws en verhalen van Oosterlengte

Meer dan alleen zorg

Bij Oosterlengte willen we meer dan alleen zorgen. We hebben oog voor wat jij nodig hebt.

Meer over Oosterlengte