Dagopvang

“Wij organiseren activiteiten die aansluiten bij de beleving van onze mensen. Voor de groepen die gebruik maken van dagopvang worden er speciale groepsactiviteiten georganiseerd, maar zij kunnen ook aansluiten bij activiteiten zoals muziek, toneel of bloemschikken. Ook kunnen mensen naar de kapper of schoonheidsspecialist.”

Harm Tuin, activiteitenbegeleider Nieuw Vredenhoven

Is het gewone dagelijkse leven moeilijk voor u als gevolg van een lichamelijke aandoening, dementie of een andere psychische aandoening? Dan biedt Oosterlengte u dagopvang. U ontvangt groepsgerichte zorg en begeleiding. Er heerst een gezellige sfeer in de groep en u kunt meedoen aan diverse activiteiten.

Dagopvang in Nieuw Vredenhoven

Oosterlengte biedt dagopvang in Nieuw Vredenhoven in Scheemda. U kunt deelnemen aan de dagopvang als u in de regio woont en een indicatie voor Wet langdurige zorg (Wlz) heeft. Na het eerste contact wordt een gesprek gepland met de activiteitenbegeleider van Nieuw Vredenhoven om samen te kijken naar uw behoeften, gewoonten en wensen.

De dagopvang bestaat uit leuke activiteiten en dagelijkse bezigheden. Onze begeleiders helpen u om lichamelijk en geestelijk zo veel mogelijk in beweging te komen. We praten gezellig met een kopje koffie en we doen spelletjes. Naast de groepsactiviteiten is het vaak ook mogelijk om deel te nemen aan andere activiteiten die in het verpleeghuis worden georganiseerd.

Lees meer over Nieuw Vredenhoven

Hoe komt u in aanmerking voor dagopvang?

Wilt u deelnemen aan de dagopvang? Dan heeft u daar een indicatie voor Wet langdurige zorg nodig.

Aanmelden voor dagopvang bij Oosterlengte? Neem gerust contact met ons op.

Wat speelt er bij Oosterlengte en waar we trots op zijn.

Meer dan alleen zorg

Bij Oosterlengte willen we meer dan alleen zorgen. We hebben oog voor wat jij nodig hebt.

Meer over Oosterlengte