Hulp thuis

“Wij nemen de tijd voor mensen. Niet alleen om ze te wassen, kleden en medisch te verzorgen, maar ook om even een praatje te maken en onze ogen en oren goed de kost te geven. Zien wij plotseling een gedragsverandering of signaleren wij iets? Dan maken wij daar werk van.”

Jantje de Wal - verzorgende IG wijkverpleging

Wijkverpleging

Woont u zelfstandig en heeft u ondersteuning nodig bij bijvoorbeeld uw persoonlijke verzorging of uw medicatie? Gaat het om wondzorg, (gespecialiseerde) verpleging, zorg bij dementie of palliatieve zorg? Wij bieden wijkverpleging in de gemeenten Oldambt, Pekela en Westerwolde en zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar.

Samen met u kijken we naar wat u zelf nog kunt, wat u met behulp van uw naasten of omgeving kunt en waar u onze professionele ondersteuning voor nodig heeft.

Overige services

Wanneer u zelfstandig woont kunt u naast passende ondersteuning op het gebied van zorg, ook gebruik maken van een aantal services van Oosterlengte, zoals de maaltijdservice, dagopvang, hulpoproepsysteem of logeeropvang. Ook zijn er mogelijkheden om te verhuizen naar een inleun- of aanleunwoning, in of vlakbij enkele van onze verpleeghuizen. Daar woont u zelfstandig en kunt u eventueel gebruik maken van thuiszorg door middel van de wijkverpleging van Oosterlengte. Het aanvragen van een inleun- of aanleunwoning gaat niet via Oosterlengte, maar via andere organisaties. 

Nieuws en verhalen van Oosterlengte

Meer dan alleen zorg

Bij Oosterlengte willen we meer dan alleen zorgen. We hebben oog voor wat jij nodig hebt.

Meer over Oosterlengte