Ik zoek werk

“Voor een goede en gezonde organisatie is het belangrijk dat medewerkers in de juiste rol zitten en zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom ondersteunen we bij het in kaart brengen van de talenten en ambities van onze medewerkers. Voor de juiste mens op de juiste plek adviseren onze HR-, re-integratie- en arbo-adviseurs leidinggevenden gevraagd en ongevraagd. Dit advies betreft bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden en de vraag of individuele medewerkers bepaalde zorgzwaarte nog aan kunnen.”

Marcel Wehkamp, teamleider HR

Oosterlengte biedt deskundige en warme zorg aan cliënten en is een zorgzame werkgever voor haar medewerkers. Bijna 2000 gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers verlenen met elkaar zorg en passende ondersteuning bij mensen thuis, op meerdere locaties in Oost-Groningen en in ons expertisecentrum Old Wolde.

Daar kun jij ook bij horen!

Wij bieden uitdagend werk in een goede werksfeer. Je kunt je blijven ontwikkelen met een breed aanbod aan cursussen en opleidingen. Verder bieden we een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, met o.a. bedrijfsfitness en een fietsplan.

Nieuws en verhalen van Oosterlengte

Meer dan alleen zorg

Bij Oosterlengte horen, zien en waarderen we elkaar. We hebben oog voor kwaliteit, veiligheid en toegankelijkheid. 

Meer over Oosterlengte