Vrijwilligers

Vrijwilligers dragen op allerlei manieren bij aan de gezelligheid en levendigheid in en om de verschillende locaties van Oosterlengte. Zij schenken koffie, helpen met eten koken, organiseren ontspanningsactiviteiten, brengen boeken rond, wandelen met cliënten en nog veel meer. Er zijn honderden vrijwilligers actief bij Oosterlengte.

 

Oosterlengte is heel blij met deze geweldige inzet van vrijwilligers! Wij willen onze cliënten warme zorg bieden in een gezellige huiselijke omgeving. Met uw hulp kunnen we dat nog beter waarmaken.

 

Overweegt u vrijwilliger te worden bij Oosterlengte? Neem dan contact op met de locatie waar u graag wilt meehelpen als vrijwilliger.

Lees hier meer over de locaties van Oosterlengte.

 

Wij publiceren regelmatig vacatures voor vrijwilligers via de regionale welzijnsorganisatie Het Oude Ambt. Kijk daarvoor op de website voor vrijwilligersvacatures www.vrijwilligersgroningen.nl, zoek op trefwoord ‘Oosterlengte’.

 

Vrijwilligers gevraagd

Wij, de cliënten van de zorglocaties Akkerheem in Bellingwolde, ’t Hamrik in Nieuwolda, Clockstede in Nieuwe Pekela, De Wold-Rank en Old Wolde in Winschoten

 

Zijn op zoek naar jou!

 

Vind je het leuk om met oudere mensen, soms met dementie, om te gaan? In een kleine groep van 5 tot 6 cliënten in onze huiskamer, samen met een medewerker? Of juist in een grotere groep bij de centrale activiteiten in de recreatiezaal, samen met de welzijnscoach? Vind je gastvrouw/-heer zijn, een praatje maken, voorlezen, zingen, foto’s kijken, creatief bezig zijn en/of een spelletje doen leuk? Of ga je liever samen op de duo fiets er lekker op uit? Beheers je de Nederlandse taal redelijk goed? Houd je van gezelligheid? Wil je regelmatig 2 tot 3 uur voor ons vrij maken?

 

Dan hoor jij bij ons!

 

Van ons krijg jij waardering met een glimlach

 

Heb je interesse?

Locatie Vrijwilligerscoördinator Mailadres
Akkerheem Marianne Telkamp en Sabrina Vlieg welzijnakkerheem@oosterlengte.nl
Clockstede Monique Lemmen recreatiecl@oosterlengte.nl
Het Dokhuis Sabina Westerman recreatiedh@oosterlengte.nl
’t Hamrik Aagtje Lubbers welzijnhr@oosterlengte.nl
Old Wolde Angela van Dijk recreatieow@oosterlengte.nl
Nieuw Vredenhoven en Emmaheerdt Harm Tuin en Irma van der Heide abehnv@oosterlengte.nl
Havenzicht Stiny de Kimpe sdekimpe@oosterlengte.nl
De Tjamme Eric Haan en Wilma Swijgman ehaan@oosterlengte.nl
’t Vondelhuys Ineke Kluter en Marieke Kingma abvh@oosterlengte.nl
De Wold-Rank Annelies Hoekstra welzijnwr@oosterlengte.nl

 

Voor telefonisch contact kunt u bellen met 0597- 471700 en vragen naar de vrijwilligerscoördinator die hoort bij de locatie.