Vrijwilligers

Vrijwilligers dragen op allerlei manieren bij aan de gezelligheid en levendigheid in en om de verschillende locaties van Oosterlengte. Zij schenken koffie, helpen met eten koken, organiseren ontspanningsactiviteiten, brengen boeken rond, wandelen met cliënten en nog veel meer. Er zijn honderden vrijwilligers actief bij Oosterlengte.

Oosterlengte is heel blij met deze geweldige inzet van vrijwilligers! Wij willen onze cliënten warme zorg bieden in een gezellige huiselijke omgeving. Met uw hulp kunnen we dat nog beter waarmaken.

Overweegt u vrijwilliger te worden bij Oosterlengte? Neem dan contact op met de locatie waar u graag wilt meehelpen als vrijwilliger.

Lees hier meer over de locaties van Oosterlengte. Bij elke locatie vindt u ook informatie over hoe u zich kunt aanmelden als vrijwilliger.

Wij publiceren regelmatig vacatures voor vrijwilligers via de regionale welzijnsorganisatie Het Oude Ambt. Kijk daarvoor op de website voor vrijwilligersvacatures www.vrijwilligersgroningen.nl, zoek op trefwoord ‘ouderen’.

Binnenkort leest u op deze pagina meer over het vrijwilligersbeleid van Oosterlengte.