Verpleegzorg

Is zelfstandig wonen voor u niet meer mogelijk door dementie of een andere aandoening? Dan bieden wij u verpleegzorg in een warme en huiselijke omgeving. Wij hebben verschillende locaties, maar welke locatie het best bij u past hangt van verschillende dingen af.

 

In Expertisecentrum Old Wolde kunt u terecht voor verpleegzorg als u dagelijks behandeling en intensieve zorg nodig heeft. In de andere locaties van Oosterlengte staan wonen en welbevinden voorop. De verschillende verpleegcentra hebben elk een eigen karakter en sfeer.

 

Wonen en welbevinden

Wonen en welbevinden staan voorop in de verpleegcentra van Oosterlengte. U krijgt er in een huiselijke sfeer de verzorging en verpleging die u nodig heeft. Er zijn verpleegcentra in Winschoten, Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Scheemda, Beerta, Nieuwolda en Bellingwolde.

Lees hier meer over de verschillende locaties van Oosterlengte.

 

De locaties hebben elk een eigen karakter. Wij zoeken samen met u en uw naasten plek in een locatie die bij u past. Daarbij telt mee met welke woonplaats u verbonden bent, maar ook in wat voor soort woonomgeving u zich prettig voelt.

 

Behandeling en intensieve zorg

In Expertisecentrum Old Wolde staan behandeling en intensieve zorg centraal. Als u langdurig en dagelijks behandeling, intensieve verpleging of intensieve begeleiding nodig heeft, dan is Old Wolde voor u de aangewezen plek. Ons Behandelteam van gespecialiseerde behandelaars is in Old Wolde gevestigd. Zij hebben veel kennis en ervaring als het gaat om behandeling van en intensieve zorg voor ouderen met complexe aandoeningen.

Lees hier meer over Expertisecentrum Old Wolde.

 

Palliatieve zorg

Oosterlengte biedt in al haar locaties palliatieve zorg. Dit is zorg die zich richt op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, als genezing niet meer mogelijk is. We gaan daarbij uit van uw wensen en keuzes. Het voorkómen of verlichten van pijn, klachten en ongemakken staat voorop. We hebben daarbij aandacht voor levensvragen van u en uw naasten. Palliatieve zorg kan langdurig zijn, maar het kan ook gaan om zorg in de laatste levensfase. Al onze locaties beschikken over medewerkers met extra deskundigheid op het gebied van palliatieve zorg.

 

Indicatie

Als u in een van onze verpleegcentra of in Expertisecentrum Old Wolde wilt wonen, heeft u een indicatie van het CIZ nodig.

Lees hier meer over het CIZ en hoe u een indicatie voor verpleegzorg kunt aanvragen.

 

Locaties

Oosterlengte biedt deskundige en warme zorg aan cliënten en is een zorgzame werkgever voor haar medewerkers. Bijna 2000 medewerkers verlenen zorg bij mensen thuis en op meerdere locaties in Oost-Groningen. In Winschoten is Expertisecentrum Old Wolde gevestigd. Er zijn verder verpleegcentra in Winschoten, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Scheemda, Beerta, Bellingwolde en Nieuwolda.

Klik hier voor het overzicht van de locaties van Oosterlengte.

 

DNV certificaat

Het managementsysteem van Oosterlengte voldoet aan de eisen gesteld in de Managementsysteem normen: NEN-EN 15224:2017.

Klik hier voor het DNV certificaat

 

Meer weten

Bent u op zoek naar verpleegzorg voor uzelf of uw naaste en heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee. We kunnen u ook helpen bij het aanvragen van een indicatie.