Hulpmiddelenwinkel

In de Oosterlengte-winkel aan de Venne in Winschoten vindt u een breed assortiment aan hulpmiddelen. Van rollators tot aangepast tuingereedschap en van rolstoelen tot kookhulpjes.
Regelmatig wordt het assortiment verder aangepast en uitgebreid, mede door de inbreng van onze klanten.
U kunt er ook terecht voor informatie over het Oosterlengte hulpoproepsysteem en Maaltijdservice Oosterlengte en over de zorg van Oosterlengte. De Oosterlengte-winkel valt onder Medipoint, onderdeel van Medux.
Harting-Bank, het intramurale label van Medux, organiseert alle hulpmiddelen voor de instellingen/locaties van  Oosterlengte. Deze hulpmiddelen worden actief onderhouden zodat deze veilig gebruikt kunnen worden.

 

Ons streven is om onze klant, ongeacht zijn beperking, zoveel mogelijk te ondersteunen bij het leven van zijn eigen leven op de plaats en manier, zoals hij of zij dat het liefste doet. Mochten wij in onze winkel niet meteen een pasklaar antwoord hebben, op een vraag van een klant, dan gaan wij graag, geheel vrijblijvend, op zoek. Een 1e-lijnsconsult van een ergotherapeut behoort dan tot de mogelijkheden.

 

Een groot aantal uitleenartikelen, van rollator tot postoel en van bedtafel tot krukken kunt u direct ophalen. Grotere of minder gangbare artikelen kunt u regelen via klantenservice Oosterlengte. Bel ons even over de beschikbaarheid van een artikel.

 

Nergens anders in Oost-Groningen vindt u zo’n breed aanbod aan hulpmiddelen en diensten onder één dak.
Loop gerust bij ons binnen – ook als u geen cliënt van Oosterlengte bent! Wij adviseren u graag. Er is misschien meer mogelijk dan u denkt. Als wij niet direct een oplossing in huis hebben, gaan we voor u op zoek. Uw zorgverzekeraar vergoedt in bepaalde gevallen (een deel van) de kosten van een hulpmiddel. Medipoint heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.

 

Bent u lid van de Oosterlengte ledenservice? Dan krijgt u 10 procent korting op uw aanschaf (niet in combinatie met andere acties of kortingen). U kunt dit lidmaatschap ter plekke afsluiten.

Lees hier meer over de Oosterlengte ledenservice.

 

Veel hulpmiddelen zijn ook online te bestellen.

Direct naar de webwinkel.