Revalidatie

Moet u herstellen en revalideren na een ziekenhuisopname of operatie? Dan kunt u terecht in Expertisecentrum Old Wolde. U bent er in goede handen bij ons Behandelteam. De behandelaars van dat team zijn deskundig en ervaren in de behandeling en revalidatie van ouderen met complexe gezondheidsproblemen. We noemen dit geriatrische revalidatiezorg.

 

Revalidatie draait erom dat u weer zo goed mogelijk zelfstandig leert functioneren. Wat dat precies betekent, is voor iedereen iets anders. Wij bekijken samen met u wat uw mogelijkheden en beperkingen zijn. In overleg stellen we vast wat het doel van de revalidatie is en welk tempo bij u past.

 

Wij zien revalidatie als iets dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week doorgaat. Dat wil zeggen dat uw dagen helemaal in het teken staan uw revalidatie. U werkt aan uw revalidatie tijdens de behandelingen, maar ook tussendoor, op de afdeling.

 

Als u bij ons komt revalideren, verblijft u tijdelijk in Expertisecentrum Old Wolde. Dat kan kort of lang duren, van een week tot maximaal een half jaar. Sommige ouderen kunnen na de revalidatie terug naar huis, zo nodig met bepaalde aanpassingen of extra hulp. Zit zelfstandig wonen er niet meer in, dan zoeken we in overleg een passende plek voor u in een van de verpleegcentra van Oosterlengte.

Lees hier meer over revalideren in Expertisecentrum Old Wolde.

 

U kunt ook in Expertisecentrum Old Wolde terecht voor revalidatie als u niet bij ons bent opgenomen.