Hulpoproepsysteem

De wensen van onze cliënten staan voorop. Zij houden zelf regie over hun leven. Wat mensen zelf kunnen en willen, blijven ze zelf doen. Wij nemen cliënten pas dingen uit handen als ze dit zelf aangeven.”

Chantal Koudenburg, wijkverpleegkundige Pekela Buiten.

Oosterlengte besteedt per 1 februari 2024 het hulpoproepsysteem (HOS) uit aan Altide. U kunt zich via de oranje knop onderaan deze pagina aanmelden voor het hulpoproepsysteem van Altide. Bij de aanmelding kunt u aangeven of u wilt dat er zorg van Oosterlengte komt bij een hulpoproep.

Hulpoproepsysteem

Een hulpoproepsysteem, ook wel bekend als personenalarmering, vergroot uw gevoel van veiligheid. In geval van nood kunt u op een gemakkelijke manier snelle en professionele hulp inroepen. Dat is fijn wanneer er niet altijd iemand anders bij u thuis aanwezig is.

Een hulpoproepsysteem kan een oplossing zijn voor langere of kortere periode. Iemand kan na een opname in verpleeg- of ziekenhuis sneller naar huis, omdat er in de woonsituatie bij nood hulp geboden kan worden.

Bij het hulpoproepsysteem krijgt u thuis een alarmeringskastje en een lichte, draadloze alarmeringsknop die u om de hals of pols kunt dragen. Indien u op dit knopje drukt, wordt u gebeld door Altide en wordt er gekeken of de thuiszorg (of een bekende, indien u dit heeft aangegeven) naar u toe moet komen.

Aanvragen

Voor alle vragen over het hebben van een hulpoproepsysteem verwijzen wij u door naar de website of klantenservice van Altide. Dit kan via de website van Altide of telefonisch via 088-9800953. Ook kunt u mailen naar pa@altide.nl.

Hieronder vindt u een link naar het inschrijfformulier van het hulpoproepsysteem.

Persoonsalarmering Oosterlengte

Centrale kluis bestelformulier Altide

Wilt u meer weten over het hulpoproepsysteem?

Onze medewerkers helpen u graag. Zij zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 0597- 471729

Wat speelt er bij Oosterlengte en waar we trots op zijn.

Meer dan alleen zorg

Bij Oosterlengte willen we meer dan alleen zorgen. We hebben oog voor wat jij nodig hebt.

Meer over Oosterlengte